Web Analytics Made Easy - Statcounter

استاندار تهران در حکمی محمد مهدی کاظمی را به عنوان سرپرست معاونت توسعه مدیریت و منابع انسانی استانداری تهران منصوب کرد.

به گزارش ایسنا، محسن منصوری در حکمی، محمد مهدی کاظمی را به عنوان سرپرست معاونت توسعه مدیریت و منابع انسانی استانداری تهران منصوب کرد.

متن این حکم به شرح ذیل است:

"برادر گرامی جناب آقای محمد مهدی کاظمی

با عنایت به مراتب شایستگی تعهد و تجارب ارزنده جنابعالی، به موجب این حکم به عنوان سرپرست معاونت توسعه مدیریت و منابع انسانی منصوب می‌شوید.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!



انتظار می‌رود با اتکال به خداوند متعال و سرلوحه قرار دادن "بیانیه گام دوم انقلاب اسلامی" و مفاد "عهدنامه مدیران دولت مردمی" در امور مشروحه زیر اهتمام لازم را به عمل آورید:

مدیریت بهینه منابع به ویژه منابع انسانی با بهره‌گیری از توان حداکثری نیروهای باتجربه ارزشی و دغدغه مند؛ اهتمام به امر مهم آموزش و ارتقاء سطح دانش همکاران محترم و توانمندسازی پرسنل گرامی؛ نظارت بر اجرای سیاست‌ها و خط مشی های اداری- مالی و استخدامی و امور مدیریت منابع انسانی؛ اهتمام به تهیه و تنظیم بودجه پیشنهادی و همچنین نظارت بر اجرای بودجه تفصیلی ابلاغ شده؛ اجرای ارزشیابی نوبه‌ای کارمندان با تاکید بر ارزیابی و مدیریت عملکرد وضعیت نیروی انسانی بر اساس شاخص‌های مصوب؛ مطالعه، بررسی و بکارگیری روش‌های نوین در زمینه فناوری اطلاعات و ارائه طرح‌های جدید به منظور ارتقاء سطح کارایی واحدهای استانداری؛ تهیه، تنظیم و اجرای برنامه جامع ارتقاء سطح معیشت و رفاه کارکنان محترم استانداری و واحدهای تابعه؛ توسعه فراگیر و همه جانبه سیستم‌های کاربردی فناوری اطلاعات؛ اتخاذ تدابیر لازم در خصوص تحقق کامل دولت الکترونیک؛ برنامه ریزی جهت فراهم نمودن زمینه نوسازی و تحول اداری.

امید است با استعانت از درگاه ایزد منان در سایه توجهات حضرت ولی عصر(عج) و پیروی از منویات مقام معظم رهبری (مدظله العالی) در عمل به وظایف محوله موفق و موید باشید."

انتهای پیام

منبع: ایسنا

کلیدواژه: استانداري تهران سرپرست معاونت توسعه مدیریت و منابع انسانی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۷۵۷۷۲۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

راهکار مدیریت منابع آبی استان‌های کم بارش چیست؟

به گزارش «تابناک» به نقل از ایسنا ایران تا پایان هفته اول اردیبهشت به‌طور متوسط ۱۶ درصد بارش بیشتری نسبت به شرایط نرمال دریافت کرده است. با این وجود استان‌های سمنان ۴۴ درصد، تهران ۴۰ درصد، قزوین  ۳۹ درصد و خراسان رضوی ۳۷ درصد کم‌بارشی نسبت به شرایط نرمال داشته‌اند بنابراین دامنه‌های جنوبی البرز بارش کمتری نسبت به سایر مناطق کشور دریافت کرده‌اند. به گفته رییس مرکز ملی اقلیم و مدیریت بحران خشکسالی سازمان هواشناسی کشور همکاری مردم و توجه به الگوی کشت برای عبور از شرایط کمبود بارش ضروری است.

احد وظیفه در گفت و گو با ایسنا افزود: در هر زمینه‌ای اگر همکاری نباشد آسیب‌ جمعی وارد می‌کند. آب یک عنصر حیاتی است. حدود ۵۰ درصد آب استان تهران صرف شرب و بهداشت می‌شود. این رقم بزرگی است البته در همه کشور این گونه نیست. در خیلی از استان‌ها آب مورد نیاز برای شرب زیر ۱۰ درصد است و حدود ۹۰ درصد آن صرف صنعت و کشاورزی می‌شود ولی در استان تهران به علت سکونت جمعیت متراکم در آن با کمبود منابع آبی مواجه است بنابراین به علت کمبود بارندگی و افزایش تدریجی تقاضا همکاری و توجه مردم بسیار کلیدی و حیاتی است.

وی تاکید کرد: آب را نمی‌توان خلق کرد، اگرچه می‌توان آن را به ‌طور محدود انتقال داد ولی کافی نیست و نمی‌تواند کمبودها را جبران کند بنابراین مهم‌ترین عامل بر کاهش مشکلات موجود همکاری و توجه مردم نسبت به چگونگی‌ مصرف آب به‌ویژه در استان‌های تهران، البرز و خراسان رضوی است چراکه با شرایط بسیار نامطلوبی از نظر تامین آب مواجه هستند.

رییس مرکز ملی اقلیم و مدیریت بحران خشکسالی سازمان هواشناسی کشور درباره تاثیر توجه به الگوی کشت برای مدیریت مصارف آب گفت: ایران کشوری نیمه‌خشک و بیابانی است و به‌طور نسبی بارندگی آن یک چهارم متوسط دنیاست بنابراین آب کالای گرانبهایی محسوب می‌شود. کشاورزی مهم‌ترین مصرف کننده آب است و نقش بسیار مهمی دارد چون هم امنیت غذایی و هم پایداری سرزمین‌مان باید حفظ شود. با حفظ آب این دو باید به‌گونه‌ای مدیریت شوند که بیشترین بهره‌بروری با کم‌ترین مصرف آب محقق شود.

وی اضافه کرد: هرچه قدر مقدار آب کم شود، شدت آلودگی آن افزایش می‌یابد چون غلظت آلاینده‌ها به‌ویژه در منابع آب و خاک بیشتر می‌شود. این موضوع مهمی است که باید در نظر بگیریم. در این شرایط در بخش کشاورزی مجبور می‌شوند به دلیل محدودیت آب سطحی، از پساب‌ها استفاده کنند که موجب خدشه دار شدن امنیت غذایی می‌شود.

وظیفه در پایان گفت: با کاهش آب برای تامین آب شرب از منابع دیگری مانند چاه‌های کشاورزی که قبلا استفاده نمی‌شدند، استفاده می‌شود. درست است که آب آن‌ها تصفیه می‌شود ولی کیفیت آب‌های سطحی  را ندارد.  

دیگر خبرها

  • انتصابات جدید در گیلان
  • منافع شخصی دلیل عدم عمل به قانون در شهرداری ها / استمرار کاهش کیفیت زندگی در کلانشهرها و شهرها /نتایج وخیم عدم مشارکت در انتخابات شوراها
  • فرج‌الله شوشتری به‌عنوان سرپرست معاونت سیاسی، امنیتی و اجتماعی استانداری سمنان منصوب شد
  • ‍ انتصاب سرپرست معاونت سیاسی استاندار سمنان
  • همکاری وزارت علوم و معاونت علمی در حوزه دارایی‌های فکری
  • راهکار مدیریت منابع آبی استان‌های کم بارش چیست؟
  • معاون فنی مهمترین گمرک کشور منصوب شد
  • حمایت معاونت علمی از طرح‌های شیرین‌سازی آب و مدیریت پساب‌های صنعتی
  • نشست بررسی مسائل و مشکلات حوزه سرمایه انسانی صنعت نفت برگزار شد
  • نشست بررسی مسائل و مشکلات حوزه منابع انسانی صنعت نفت برگزار شد